Hoteller i nærheden af golfbaner

I Danmark er vi kendt for at være vilde med at spille golf. Det er noget vi gerne gør i fritiden, og det kan også være en del af en god ferie eller et firmaarrangement. Der findes heldigvis også mange kvalitetshoteller i nærheden af golfbaner, og i denne artikel vil vi komme nærmere ind på nogle af de hoteller, vi mener, der er de bedste i Danmark.

I Jylland finder man Golf Hotel Viborg & Salonen. Der er her tale om et lækkert hotel i høj kvalitet, og der ligger suveræne golfbaner lige ved siden af. På hotellet kan man nyde en dejlig morgenmad, så man er klar til at komme på golfbanerne, og man kan også slutte dagen af med en dejlig og udsøgt middag. Selve Viborg by ligger heldigvis også lige i nærheden, så der er også mulighed for at prøve nogle andre gode spisesteder af.

Et andet sted i Jylland finder man Tollundgaard Golf Park. Det ligger lige i Silkeborg, og her kan man både overnatte og få svinget golfkøllen. Stedet er placeret i naturskønne omgivelser, og man kan også opleve mange andre ting, såfremt man har lyst til det. Silkeborg er i sig selv også en super skøn og levende by, og der er ikke noget at sige til, at den er velbesøgt året rundt.

Også dejlige golfmuligheder på Sjælland

Sjælland har også meget at byde på, og her finder man også attraktive hoteller i nærheden af nogle af landets bedste golfbaner. Man kan blandt andet prøver kræfter med det spændende Golfhotel Vilcon, der ligger i Slagelse. Dette hotel har meget fine faciliteter, og det er nemt at komme et smut på golfbanen. Har man ikke selv udstyr, kan man leje det. Her har man rig mulighed for at få en skøn ferie, hvor golf kan udgøre en stor del af opholdet.

Danmark er et dejligt sted at feriere, og det kan være fantastisk at kombinere en god ferie med at spille golf. Det er naturligvis bedst, hvis man kender lidt til spillet i forvejen, og er man endnu ikke en rutineret golfspiller, så kan man øve sig lidt hjemmefra. På nogle af hotellerne vil det også være muligt at få instruktion, og det gør naturligvis, at man i løbet af meget kort tid kan blive bedre.

Er man glad for at spille golf, så er der ikke noget bedre end at tilbringe hele eller halve dage på golfbanen i selskab med dem man holder af. Det er også vigtigt at vide, at golf i sig selv er rigtig god motion, og man er derfor træt efter en lang dag. Det er dejligt at nyde en god middag i restauranten på hotellet, og man kan sørge for at booke bord i forvejen, så maden er klar, når man er færdig med at spille. Det er altid dejligt at få et varmt bad inden, og så kan man ellers vælge at se en god film, inden man skal sove. Det skal nok blive en rigtig god ferie!